Konsultation
Konsultation foregår kun efter aftale.

Der er dagligt konsultationer i tidsrummet 09.00-12.00 og 13.00-15.00. Tirsdage er der aftenkonsultation i tidsrummet 15.00-17.00.

For lægerne  Hansen, Isaksen og Saksø gælder følgende:
Konsultationer vedrørende akut opstået sygdom planlægges normalt til tidsrummet 8.45-9.30 og 11.30-12.00 efter forudgående telefonisk aftale.

Hos lægerne Hansen, Isaksen og Saksø tilbyder vi nu kviktider via videokonsultation om eftermiddagen. Kviktiderne er til små, afgrænsede problemstillinger, som skal kunne være afsluttet på max 3-4 min. Ring til sekretæren for at booke en kviktid.


For lægerne Kirketerp, Warrer og Isaksen:

OBS. Pga sygdom er det kun telefontid hos lægerne fra kl 8-9.45 i juni 2024.
Konsultationer vedrørende akut opstået sygdom aftales helst i telefontiden fra kl 8 -9.

Hos lægerne Kirketerp, Warrer og Isaksen: Blodprøver OBS NYT : mandag til torsdag 8-8.30
Patienter som skal have taget blodprøver møde i klinikken mandag til torsdag i perioden 8.00-8.30. Man trækker et nummer og registrerer sygesikringsbeviset og derefter vil man blive kaldt ind efter tur. Man skal være forberedt på ventetid.

Hvis blodprøverne skal tages i forbindelse med Årskontrol for fx diabetes, hjertesygdom, psykisk sygdom eller KOL, skal der bestilles en tid via vores sekretær, da der er tilknyttet yderligere prøver til disse kontroller. Man kan IKKE få foretaget disse prøver om morgenen imellem 8 og 9.

AFHÆNGIGHEDSSKABENDE MEDICIN: OPHØR MED SOVEMIDDEL OG ANGSTDÆMPENDE MEDICIN:

Sundhedsstyrelsen har udgivet vejledning om sovemidler og angstdæmpende midler. Vejledningen anbefaler at bruge:

Sovemedicin i  højst 1-2 uger. Angstdæmpende medicin  i højst 4 uger.

Baggrunden for vejledningen er en øget risiko for at forårsage ulykker i trafikken, for at falde og komme til skade, samt undgå sløvhed og nedsat koncentration.

Vejledningen medfører, at alle patienter, som bestiller recept på sovemedicin eller angstdæmpende medicin skal have tid til konsultation for receptfornyelse. Ved konsultationen skal der tales om muligheden for nedtrapning af medicinen.

Tidsbestilling og receptfornyelse

Vi opfordrer til at man så vidt mulig bruger E-kommunikation. Prøv det!

I tidsrummet 08.00-12.30 modtager sekretariatet tidsbestillinger og receptfornyelser samt oplyser resultatet af rutineprøver og enkelte undersøgelser.

Kommunikation via hjemmesiden
Under menupunktet “Login” i venstre side kan du bestille tid, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen. Det er også her du kan læse beskeder fra lægen.

Lægevagten
Efter kl. 16 samt i weekenden og på helligdage kan lægevagten i Region Midt kontaktes på tlf. 70 11 31 31.

Du kan læse om fornuftig brug af lægevagten på www.laegevagten.dk

Glemt tøj: Vi lægger det glemte tøj til genbrug hver 3. mdr.